$post->post_name thumbnail

Waxen op afstand: het succes van de Delete Home Kit

Waxen en tegelijkertijd social distancing regels aanhouden is een moeilijke taak, maar toch is het ons gelukt om op afstand je vertrouwde waxbeurt aan te bieden. Bij Delete Professionals in Waxing denken we graag in oplossingen, niet in beperkingen. Daarom is er voor iedereen die een smooth huid wilt nu de Delete Home Kit. Waxen is waar wij goed in zijn, en daar maak je nu ook thuis gebruik van! Check de Home Kit in de shop.

Het begin van de Delete Home Kit

Elke dag staan onze Wax Angels klaar om je vakkundig en comfortabel van ongewenst lichaamshaar af te helpen, tot de crisis plots voor de deur stond. Afstand werd al snel een noodzaak en de deuren van de Delete salons werden daarom tijdelijk gesloten. Dat vinden we natuurlijk jammer, maar laten we ons niet door tegenhouden!

We zitten niet bij de pakken neer, maar kijken verder: op zoek naar een veilige manier om ervoor te zorgen dat je geen enkele waxbeurt hoeft te missen. Na brainstormsessies, hard werk en een verfijnde afwerking kwamen we tot dé oplossing! De Delete Home Kit werd geboren, is voor iedereen beschikbaar en komt zelfs bij je thuis.

Onze Delete Home Kit brengt de voordelen van onze salons naar je toe en helpt je direct van die vervelende haartjes af. In de Delete Home Kits vind je onze unieke Delete wax, Angel lotion en alles wat je verder nodig hebt voor een perfect onthaarde huid. Zo blijf je soft & smooth, ook wanneer we je even niet in onze salons kunnen ontvangen. 

De geweldige resultaten

De resultaten mogen er zeker zijn! Na de lancering van de Delete Home Kit kwam een golf van support ons tegemoet. Dat zien we niet alleen aan de frisse energie van onze Wax Angels, maar ook aan jullie enthousiasme: in de eerste dagen na lancering van de Delete Home Kits zijn er 500 bestellingen geplaatst, en na een aantal weken zijn er al meer dan 1000 kits verzonden!

Ook voor onze fans en regulars zijn de resultaten gunstig, want ondanks de veranderingen en maatregelen die nu spelen hoef je jouw waxbeurt niet over te slaan. Onze vertrouwde producten helpen je om dat heerlijk gladde resultaat met zo min mogelijk pijn te bereiken. Kortom, de Delete service komt nu in een handige verpakking bij je thuis!

Jouw Delete Home Kit

Ben je nog niet aan waxen toe gekomen? De Delete Home Kits staan klaar in onze webshop. Er zijn drie verschillende kits: de Home Kit met hard wax, de Home Kit met soft wax en de Delete Home Care Kit ter voorbereiding en voor nazorg.

De soft wax gebruik je voor de armen, benen, rug, borst en buik. En om de oksels en bikinilijn te ontharen gebruik je juist de hard wax. Om je huid voor te bereiden op het waxen gebruik je de Delete Home Care Kit, waar ook nog eens allemaal fijne goodies in zitten om je huid te verwennen met nazorg.  

Kies de Delete Home Kit die bij jouw wensen past, volg de stappen en geniet van een flawless, gladde huid! Heb je daar een vraag over? Onze Delete Professionals in Waxing staan altijd voor je klaar, ook in deze tijden. Je bereikt ons eenvoudig en snel via de chat, of stuur een bericht op social media. We helpen je met alle plezier.

We hopen om je zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in onze salons en per 1 juni is het gelukkig weer zo ver! Nu kun je je weer professioneel laten waxen door de beste uit de industrie: Delete Professionals in Waxing.

#StaySmooth #StopShaving #StartWaxing