$post->post_name thumbnail

Scheermesjes opgepast: onze salons zijn weer open voor jouw waxbehandeling!

Door de maatregelen die de afgelopen tijd van kracht zijn geweest was een waxsalon bezoeken helaas even geen optie. Langzamerhand zie je haartjes terug groeien en mis je een smooth en silky huid … het is dan misschien verleidelijk om naar een scheermesje te grijpen, maar dat is niet meer nodig! De freedom van het waxen is weer terug mét alle voordelen van dien.

Struggles van scheren

Heb je er stiekem toch een scheermesje bij gepakt? We hopen dat vervelende scheerwondjes je bespaard zijn gebleven, maar je bent in ieder geval van vervelende haartjes verlost. Voor eventjes dan, want je kunt al snel weer harde stoppels verwachten: één van de grootste irritatiepunten bij scheren.

Als je pech hebt, krijg je er ook nog eens irritante rode bultjes bij. Ja, scheren mag dan wel makkelijk gedaan zijn, maar deze struggles herinneren je al snel aan de nadelen van een scheerbeurt. Verlang je al naar een heerlijk gladde huid die langer dan maar een paar dagen perfect smooth blijft?

We zijn weer geopend

Dan hebben we goed nieuws voor je! Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar contactberoepen mogen hun vak weer uitoefenen. Wel met de juiste voorzorg en extra maatregelen natuurlijk. Ook bij Delete zijn we blij om weer klaar voor je te staan.

Onze Wax Angels zijn enthousiast om alle fans en regulars weer van een zachte, gladde huid te voorzien, inclusief alle voordelen die daarbij horen! Hoe voelt het ook alweer om perfect gewaxt te zijn, vraag je je misschien af? Wij geven je geheugen graag even een opfrisser.

Voordelen van waxen

Kieper dat scheermesje maar in de prullenbak, want die is niet meer nodig. Bye bye geïrriteerde wondjes en die vervelende, rode bultjes! Dat gemak en comfort gun je jezelf, toch? Sterker nog, dit zijn niet de enige voordelen van waxen.

Nergens aan denken

Clear your mind: zodra je de salon in loopt, neemt de Wax Angel die jouw helpt het van je over. Je hoeft zelf niks te doen of ergens aan te denken, en loopt toch met een perfect onthaarde huid weer naar buiten. Uitkijken voor wondjes of erachter komen dat je een plekje bent vergeten zijn verleden tijd. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Is dat niet heerlijk?

Soft & smooth

Een waxbeurt verzekert je niet alleen van een onthaarde huid, maar ook van een heerlijk zachte huid. Silky & smooth is bij ons niet voor niets de standaard! Als je scheert snijd je haartjes als het ware af tot op het huidoppervlak. Waxen verwijdert daarentegen hele haartjes, inclusief het haarzakje. En dat verschil voel je.

Langdurig resultaat

Als je gewaxt bent duurt het een stuk langer voordat haartjes opnieuw teruggroeien. Ze groeien niet alleen langzamer terug, maar ook dunner! Je geniet wekenlang van het resultaat, en zelfs wanneer de haartjes terug beginnen te komen, zijn het geen harde stoppels. 

Dat brengt ons tot nog een pluspunt van waxen: hoe vaker je waxt, hoe minder pijn het gaat doen. Na ongeveer 3 keer waxen in dezelfde zone merk je dat verschil. Dat het even zeer kan doen is ongeveer het enige nadeel van waxen, en zelfs dat wordt met de tijd minder. Op langere termijn ervaar je dus steeds meer voordelen.

Doe je ook mee aan #stopshavingstartwaxing? Sluit je aan bij onze groeiende wax community. Onze Wax Angels heten je graag van harte welkom in een van onze salons!