Scheermesjes opgepast: onze salons zijn weer open voor jouw waxbehandeling!

Door de maatregelen die de afgelopen tijd van kracht zijn geweest was een waxsalon bezoeken helaas even geen optie. Langzamerhand zie je haartjes terug groeien en mis je een smooth en silky huid … het is dan misschien verleidelijk om naar een scheermesje te grijpen, maar dat is niet meer nodig! De freedom van het waxen is weer terug mét alle voordelen van dien.

Struggles van scheren

Heb je er stiekem toch een scheermesje bij gepakt? We hopen dat vervelende scheerwondjes je bespaard zijn gebleven, maar je bent in ieder geval van vervelende haartjes verlost. Voor eventjes dan, want je kunt al snel weer harde stoppels verwachten: één van de grootste irritatiepunten bij scheren.

Als je pech hebt, krijg je er ook nog eens irritante rode bultjes bij. Ja, scheren mag dan wel makkelijk gedaan zijn, maar deze struggles herinneren je al snel aan de nadelen van een scheerbeurt. Verlang je al naar een heerlijk gladde huid die langer dan maar een paar dagen perfect smooth blijft?

We zijn weer geopend

Dan hebben we goed nieuws voor je! Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar contactberoepen mogen hun vak weer uitoefenen. Wel met de juiste voorzorg en extra maatregelen natuurlijk. Ook bij Delete zijn we blij om weer klaar voor je te staan.

Onze Wax Angels zijn enthousiast om alle fans en regulars weer van een zachte, gladde huid te voorzien, inclusief alle voordelen die daarbij horen! Hoe voelt het ook alweer om perfect gewaxt te zijn, vraag je je misschien af? Wij geven je geheugen graag even een opfrisser.

Voordelen van waxen

Kieper dat scheermesje maar in de prullenbak, want die is niet meer nodig. Bye bye geïrriteerde wondjes en die vervelende, rode bultjes! Dat gemak en comfort gun je jezelf, toch? Sterker nog, dit zijn niet de enige voordelen van waxen.

Nergens aan denken

Clear your mind: zodra je de salon in loopt, neemt de Wax Angel die jouw helpt het van je over. Je hoeft zelf niks te doen of ergens aan te denken, en loopt toch met een perfect onthaarde huid weer naar buiten. Uitkijken voor wondjes of erachter komen dat je een plekje bent vergeten zijn verleden tijd. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Is dat niet heerlijk?

Soft & smooth

Een waxbeurt verzekert je niet alleen van een onthaarde huid, maar ook van een heerlijk zachte huid. Silky & smooth is bij ons niet voor niets de standaard! Als je scheert snijd je haartjes als het ware af tot op het huidoppervlak. Waxen verwijdert daarentegen hele haartjes, inclusief het haarzakje. En dat verschil voel je.

Langdurig resultaat

Als je gewaxt bent duurt het een stuk langer voordat haartjes opnieuw teruggroeien. Ze groeien niet alleen langzamer terug, maar ook dunner! Je geniet wekenlang van het resultaat, en zelfs wanneer de haartjes terug beginnen te komen, zijn het geen harde stoppels. 

Dat brengt ons tot nog een pluspunt van waxen: hoe vaker je waxt, hoe minder pijn het gaat doen. Na ongeveer 3 keer waxen in dezelfde zone merk je dat verschil. Dat het even zeer kan doen is ongeveer het enige nadeel van waxen, en zelfs dat wordt met de tijd minder. Op langere termijn ervaar je dus steeds meer voordelen.

Doe je ook mee aan #stopshavingstartwaxing? Sluit je aan bij onze groeiende wax community. Onze Wax Angels heten je graag van harte welkom in een van onze salons! 

lees verder...

Waxen op afstand: het succes van de Delete Home Kit

Waxen en tegelijkertijd social distancing regels aanhouden is een moeilijke taak, maar toch is het ons gelukt om op afstand je vertrouwde waxbeurt aan te bieden. Bij Delete Professionals in Waxing denken we graag in oplossingen, niet in beperkingen. Daarom is er voor iedereen die een smooth huid wilt nu de Delete Home Kit. Waxen is waar wij goed in zijn, en daar maak je nu ook thuis gebruik van! Check de Home Kit in de shop.

Het begin van de Delete Home Kit

Elke dag staan onze Wax Angels klaar om je vakkundig en comfortabel van ongewenst lichaamshaar af te helpen, tot de crisis plots voor de deur stond. Afstand werd al snel een noodzaak en de deuren van de Delete salons werden daarom tijdelijk gesloten. Dat vinden we natuurlijk jammer, maar laten we ons niet door tegenhouden!

We zitten niet bij de pakken neer, maar kijken verder: op zoek naar een veilige manier om ervoor te zorgen dat je geen enkele waxbeurt hoeft te missen. Na brainstormsessies, hard werk en een verfijnde afwerking kwamen we tot dé oplossing! De Delete Home Kit werd geboren, is voor iedereen beschikbaar en komt zelfs bij je thuis.

Onze Delete Home Kit brengt de voordelen van onze salons naar je toe en helpt je direct van die vervelende haartjes af. In de Delete Home Kits vind je onze unieke Delete wax, Angel lotion en alles wat je verder nodig hebt voor een perfect onthaarde huid. Zo blijf je soft & smooth, ook wanneer we je even niet in onze salons kunnen ontvangen. 

De geweldige resultaten

De resultaten mogen er zeker zijn! Na de lancering van de Delete Home Kit kwam een golf van support ons tegemoet. Dat zien we niet alleen aan de frisse energie van onze Wax Angels, maar ook aan jullie enthousiasme: in de eerste dagen na lancering van de Delete Home Kits zijn er 500 bestellingen geplaatst, en na een aantal weken zijn er al meer dan 1000 kits verzonden!

Ook voor onze fans en regulars zijn de resultaten gunstig, want ondanks de veranderingen en maatregelen die nu spelen hoef je jouw waxbeurt niet over te slaan. Onze vertrouwde producten helpen je om dat heerlijk gladde resultaat met zo min mogelijk pijn te bereiken. Kortom, de Delete service komt nu in een handige verpakking bij je thuis!

Jouw Delete Home Kit

Ben je nog niet aan waxen toe gekomen? De Delete Home Kits staan klaar in onze webshop. Er zijn drie verschillende kits: de Home Kit met hard wax, de Home Kit met soft wax en de Delete Home Care Kit ter voorbereiding en voor nazorg.

De soft wax gebruik je voor de armen, benen, rug, borst en buik. En om de oksels en bikinilijn te ontharen gebruik je juist de hard wax. Om je huid voor te bereiden op het waxen gebruik je de Delete Home Care Kit, waar ook nog eens allemaal fijne goodies in zitten om je huid te verwennen met nazorg.  

Kies de Delete Home Kit die bij jouw wensen past, volg de stappen en geniet van een flawless, gladde huid! Heb je daar een vraag over? Onze Delete Professionals in Waxing staan altijd voor je klaar, ook in deze tijden. Je bereikt ons eenvoudig en snel via de chat, of stuur een bericht op social media. We helpen je met alle plezier.

We hopen om je zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in onze salons en per 1 juni is het gelukkig weer zo ver! Nu kun je je weer professioneel laten waxen door de beste uit de industrie: Delete Professionals in Waxing.

#StaySmooth #StopShaving #StartWaxing

lees verder...

Corona Protocol

1. Appointment & salon

• We only work by appointment and the waiting area takes the required 1.5 meters distance into account.

• We indicate the 1.5 meter distance in the waiting area with black stripes on the floor and kindly ask everyone to respect this.

• We check with all customers, after entering the salon, whether someone is suffering from corona symptoms such as: cold, runny nose, sneezing, sore throat, mild cough, increase or fever (from 38 ° C) or shortness of breath. If this is the case, the appointment will be canceled and a new appointment can be scheduled.

• All customers are requested to clean their hands with the hand gel present upon entry.

• We temporarily have no coffee, water, fruit, magazines, etc. in the waiting area.

2. Reception & treatment

• You are welcomed by the Wax Angel without shaking hands.

• All materials are used once or disinfected after use.

• The treatment room is disinfected after every customer.

3. After the treatment

• Purchased products are put on the counter by the Wax Angel.

• The payment is done from behind the dividing screen at the pin.

• If contactless payment is not possible, the machine will be disinfected after each payment.

lees verder...

Corona protocol

1. Afspraak & salon

• We werken uitsluitend op afspraak en in de wachtruimte wordt er rekening gehouden met 1,5 meter afstand. 

• We geven in de wachtruimte de 1,5 meter afstand met zwarte strepen op de vloer aan en verzoeken iedereen vriendelijk dit te respecteren. 

• We checken bij alle klanten, na binnenkomst in de salon, of iemand last heeft van coronaverschijnselen zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (vanaf 38° C) of benauwdheidsklachten. Indien dit het geval is wordt de afspraak geannuleerd en kan een nieuw afspraak worden ingepland. 

• Alle klanten worden verzocht bij binnenkomst de handen te reinigen met de aanwezige handgel.

• We hebben tijdelijk geen koffie, water, fruit, tijdschriften etc. in de wachtruimte.

2. Ontvangst & behandeling

• Je wordt verwelkomd door de Angel zonder handen te schudden. 

• Alle materialen worden eenmalig gebruikt of gedesinfecteerd na gebruik.

• De behandelruimte wordt na elke klant gedesinfecteerd.

3. Na de behandeling

• Gekochte producten worden door de Wax Angel klaargezet op de balie.

• Het afrekenen gebeurt vanachter het scheidingsscherm bij de pin.

• Indien contactloos betalen niet mogelijk is wordt na het pinnen de pinautomaat gedesinfecteerd.

lees verder...

4 eenvoudige tips voor de beste huidverzorging in 2019

Iedereen lijkt het deze dagen superdruk te hebben. We rennen rond, proberen ons leven zo goed mogelijk te leiden en werken er hard aan om de beste versie van onszelf te worden. Maar vergeten we niet iets? Moeten we onze huid ook niet de beste versie van zichzelf laten worden?

Zorg ervoor dat je deze optimale huidverzorgingstips niet mist terwijl je hard aan je doelen werkt voor de zomer!

 

De ultieme verzorging voor je huid

Delete is er altijd voor jou om je te helpen bij het verbeteren van de verzorging van je huid. In slechts 4 eenvoudige stappen zorgen wij ervoor dat je huid soepel en stralend is, zodat jij je lekker kunt concentreren op andere dingen. Zoals je volgende vakantie bestemming inplannen.

 

 1. Scrubben

Om het makkelijk te maken heeft Delete haar eigen pre- & aftercare lijn. De Soul Scrub is een milde scrub die het beste van een bodyscrub en een peeling combineert. We hebben deze scrub dan ook speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige zones: je schaamstreek en oksels.

In de periode tussen twee wax behandelingen is het belangrijk dat je de dode huidcellen regelmatig verwijdert. Met Soul Scrub verminder je de kans op ingegroeide haartjes en houd je je huid zijdezacht en ultraglad.

We raden aan om 5 dagen na je behandeling te starten met scrubben. Voor een optimaal resultaat doe je dit vervolgens 2 tot 3 keer in de week. 3 dagen voor je volgende behandeling stop je hier tijdelijk mee.

Delete Soul Scrub Bestel de Soul Scrub hier

 

 1. Vertraag je haargroei met de Slow Lotion

Bij Delete kun je een lotion kopen die zeer geschikt is voor na een wax behandeling. De palmatine in de Slow Lotion zorgt er namelijk voor dat de groei van een nieuwe haarwortel vertraagt en de aanmaak van een nieuw haartje wordt verstoord.

Haartjes zullen bij consequent gebruik circa 7 dagen later verschijnen dan gebruikelijk. Daarnaast zullen ze ook dunner zijn. Het effect wordt zichtbaar na minimaal 3 behandelingen.

Om de haargroei direct aan te pakken, gebruikt jouw Wax Angel de Slow Lotion al tijdens de behandeling. Zelf doe je dit de eerste 5 dagen na de behandeling ook. Dit is belangrijk voor de groeivertragende werking.

Slow Lotion Waxen Bestel hier de Slow Lotion

 

 1. Stop shaving, start waxing!

Je bent bijna klaar om optimaal te genieten van een verzorgde, zachte en gladde huid! De laatste stap is om je scheermesje weg te gooien en een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde Delete salon! Als je blijft scheren dan blijft de huid geïrriteerd en komen de haartjes vaak harder terug. Je huid kan ook een stuk gevoeliger worden en de kans op ingegroeide haartjes is groter.

 

 1. Blijf je huid goed verzorgen!

Natuurlijk wil je dat je huid zo lang mogelijk zacht en glad blijft na de wax behandeling. Dat snappen wij als geen ander! Gelukkig kan je de verzorging van je huid nóg verder verbeteren met de Angel Lotion van Delete. De Angel Lotion is een verkoelende bodylotion, waarvan de aloë vera en menthol je huid koelen, voeden en verzachten. Het werkt hydraterend en ontstekingsremmend. Daarnaast verkoelt en kalmeert de lotion je huid na een behandeling. Je kunt de Angel Lotion dagelijks na het douchen aanbrengen. Zeker geen slecht plan in de zomer maanden.

Bezoek onze webshop voor meer producten of boek vandaag nog een afspraak.

Waar wacht je op? Stop shaving and join the waxing revolution!

lees verder...

Waxen, de beste ontharingsmethode voor jou

Hoe bepaal je wat de beste manier is om jezelf van je ongewenste lichaamshaar te ontdoen? Scheren kun je zelf doen maar veroorzaakt irritaties, laseren is een lange termijn oplossing maar erg duur en waxen snel en effectief, maar pijnlijk, toch? Wat we in ieder geval niet willen zijn stoppels, jeuk en ingegroeide haren. Hoe zorgen we voor een mooi, gezond, glad en zijdezacht huidje zonder vervelende nadelen? Wij gingen voor je op onderzoek uit.

Lekker makkelijk, of toch niet?

Als het op ontharen aankomt hebben we verschillende mogelijkheden. Scheren is misschien wel de meest gebruikte methode. We hebben allemaal wel een scheermesje in huis. Zie je haar dat je niet aanstaat? Dan maak je er in no-time korte metten mee. Lekker makkelijk, snel en pijnloos, niet waar? Zo lijkt het wel. Helaas brengt scheren ook wat nadelen met zich mee. Iedere keer dat je met je scheermesje over je huid gaat, veroorzaakt het mesje namelijk microscopisch kleine beschadigingen. Dat lijkt niet veel voor te stellen. Echter zorgen deze kleine beschadigingen al snel voor een droge, geïrriteerde huid. Daarbij veroorzaakt scheren regelmatig ingegroeide haren en heb je na het scheren binnen de kortste keren alweer te maken met niet-zo-charmante stoppels. Dat is ook de reden dat scheren in het gezicht voor vrouwen sterk af te raden is, tenzij je een snor wilt creëren natuurlijk. Scheren is dus makkelijk, snel en pijnloos maar niet aan te raden voor het hele lichaam en schadelijk op de lange termijn. Niet slecht, maar ook niet ideaal dus.

Voor altijd weg?

Eén of een aantal behandelen ondergaan met als resultaat nooit meer haar onder je oksels of je op bikinilijn. Dat willen we allemaal wel. Laseren, ook wel definitieve ontharing genoemd, klinkt als een welkome belofte. Hoewel laseren bekend staat als de duurste ontharingsmethode, beweren sommigen dat laseren uiteindelijk goedkoper is dan scheren. Op de lange termijn zou je namelijk besparen op de kosten voor scheermesjes en scheerschuim. Hoewel we heel graag zouden willen dat dit ook allemaal klopt, zitten er wat haken en ogen aan het ontharen met een laser. We sommen ze voor je op:

 1. Het kost wat tijd
  Voor het ontharen met een laser moet je wat tijd nemen. Tussen iedere behandeling is er minimaal zes weken hersteltijd nodig. Gemiddeld vergt het acht sessies. Het vraagt dus om wat geduld.
 2. Niet voor ieder huidtype
  Laseren is niet voor ieder huid- en haartype even effectief. De effectiviteit wordt bepaald door de grote van het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het haar. Laseren werkt het beste op een lichte huid met donkere haren. Hebben de haartjes die je wilt verwijderen een lichte kleur of heb je een donkere huid? Dan is de kans groot dat laseren niet de oplossing is voor jou.
 3. Geen permanente verwijdering
  Een grote misvatting over laserontharing is dat laseren de haartjes voorgoed verwijderd, echter is dit niet het geval. Laseren vermindert de haargroei drastisch, in zoverre dat je uiteindelijk (bijna) niet meer zult hoeven scheren.
 4. Kostbaar
  Laseren is niet goedkoop. Een behandeling voor de bikinilijn kost gemiddeld €120. Gezien er per zone zo’n 8 behandelingen nodig zijn, is het definitief ontharen wel even een investering.

Laseren kan een goede oplossing zijn als je voor altijd van je haartjes af wilt. Onderzoek voor je er aan begint echter wel of laseren geschikt en betaalbaar is voor jou.

Doet het pijn?

Na scheren is waxen, ook wel harsen, een zeer populaire manier om ongewenst haar te verwijderen. Wanneer je het woord ‘waxen’ uitspreekt, zie je menig gezicht vertrekken, want dat doet pijn, toch?! De haartjes worden als het ware met wortel en al uit de huid getrokken en dit is niet zo prettig. Echter is er wel veel verschil tussen verschillende wax methoden. Doe je het zelf? Dan is de kans groot dat je je zelf meer pijn doet dan nodig is. Laat je het een professional doen? Dan zorgt deze voor een goede voor- en nabehandeling, en wordt er gezorgd dat de pijn minimaal is. Bij een wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje zeker 2 a 3 weken weg, met een super zacht huidje als resultaat. Het voordeel is dat de volgende behandelingen steeds relaxter worden. Het haar komt minder snel en minder ‘dik’ terug en je huid raakt gewend aan de behandeling. De haren blijven langer weg dan bij scheren en het is betaalbaar. Je zult alleen wel even goed in en uit moeten ademen tijdens de eerste behandeling.

What to do?

Of je er nu voor kiest om je haartjes zelf te verwijderen met een scheermesje, je wat tijd en geld wilt investeren in permanente ontharing of even de tanden op elkaar zet voor een langdurig resultaat en een zijdezacht huidje, kies de methode waar jij je het prettigst bij voelt. Iedere methode heeft zo zijn voor- en nadelen en alleen jij weet wat het beste past bij jouw huid en portemonnee. Wil je snel en langdurig van je haartjes af, zonder diep in de buidel te hoeven tasten en zonder je huid te beschadigen? Dan komt waxen het beste uit de test. Wil je je een keer uitgebreid laten informeren? Wees dan niet bang om eens te bellen naar een van onze salons.

lees verder...